Maud is een fijne mediator, is goed op de hoogte van alle regelgeving rondom een echtscheiding, als ze iets niet weet dan zorgt ze ervoor dat ze de benodigde informatie opzoekt. Ze staat altijd voor je klaar, is makkelijk te bereiken en reageert snel.

P.H. 24 mei 2020

Dankjewel Maud, voor je hulp en bemiddeling bij onze scheiding. Ik vond het fijn om op jouw deskundigheid en adviezen te kunnen vertrouwen.

C.B. 22 mei 2020

Wij willen je heel erg bedanken voor je geduld en professionaliteit. Wij hebben de mediation als zeer prettig ervaren.

Anoniem

20-04-2020

Ik heb de mediaton als heel prettig ervaren. Op een professionele, onpartijdige en heldere manier werden wij door de scheidingsprocedure heen geleid. Dit heeft ons zeker geholpen om het belang van de kinderen en het respect naar elkaar niet uit het oog te verliezen. 

Anoniem

02-02-2020

Maud kan goed schakelen tussen afstand en nabijheid. Nabij en oprecht geïnteresseerd in het doorleven wat er speelt. En dan met wat meer afstand in staat om in de mediation tot oplossingen te komen.

Annemarie Zunderdorp

Vakkundige begeleiding bij onze echtscheiding. Mijn ex en ik waren er al grotendeels uit. De laatste paar vragen werden duidelijk beantwoord. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen.

Anoniem

2019

Ik heb Maud twee jaar geleden tijdens de specialisatie-opleiding familierecht leren kennen als een zeer adequate leergierige vrouw die ruime kennis van zaken heeft, ook op het gebied van kindbehartiging.

Jolanda Hellings

In drie gesprekken tussen werkgever en werknemer een voor beide partijen goede overeenkomst bereikt! Met dank voor haar ervaring, kennis van zaken en inlevingsvermogen.
rob dortland

Maud Groenberg is de professional voor het oplossen van conflictsituaties. Zeer vakkundig in haar vak als mediator en Kindbehartiger. Kortom, de juiste plek voor het vinden van een (gezamenlijke) oplossing!

Shelley Brandon

Maud Groenberg is een betrokken mediator en komt snel tot de kern van de zaak. Door haar humor blijft het licht!
Lily Dekker

Pin It on Pinterest

Share This