Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten komen heel vaak voor. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van ruzie over arbeidsvoorwaarden tot pestproblemen en ontslagkwesties. Omdat de meeste mensen een groot deel van hun tijd op hun werk doorbrengen, kunnen dergelijke problemen grote gevolgen hebben, die zich ook uitstrekken tot in de privésfeer. Mediation is gericht op het maken van afspraken die leiden tot herstel van de relatie en de arbeidsverhoudingen. Als dat niet lukt, kan besproken worden hoe partijen op een goede manier uit elkaar gaan.


Boardroom

In boardrooms is het altijd spannend. Er worden beslissingen genomen op het scherpst van de snede. De belangen zijn groot en de tijdsdruk is hoog. Een uitstekende voedingsbodem voor conflicten binnen het team, met de ondernemingsraad, de stakeholders of de toezichthouders. Als oud-bestuurder en executive coach weet ik uit eigen ervaring wat de impact kan zijn. Het is in het belang van de organisatie dergelijke problemen snel, adequaat en met behoud of herstel van de relatie te adresseren. Als mediator kan ik u hierbij begeleiden.

Snel naar

familie Groenberg MediationWerk Arbeidsconflict Groenberg MediationOmgeving Groenberg MediationVoor de kids | groenberg mediation

Pin It on Pinterest

Share This